Zaterdag 20 juni vanaf 16.00 uur

Download hier de timetable voor het hele weekend

Klik hier
20 JUNI - 17.00 uur – 18.00 uur

Ignition

De Osse band IGNITION Rockabilly speelt sinds 2006 ruige rockabilly covers met als voorbeelden The Reverend Horton Heat, Early Stray Cats en diverse SUN-artiesten. Kortom; stevige Rockabilly met het gaspedaal op de bodem! Door de jaren heen hebben ze 2 cd’s in eigen beheer opgenomen waarvan er 1 al helemaal is uitverkocht. Ze houden van benzine, bier en tie……. , maar ze houden er vooral van om zich voor de volle 100% uit te leven op het podium!

Koop je ticket!
20 JUNI - op meerdere momenten tussen 18.00 uur – 23.00 uur

Rice & Cheese

Afzonderlijk van elkaar kregen de leden van het duo Rice & Cheese enkele jaren de voetjes van het publiek al van de vloer en onlangs besloten ze hun krachten te bundelen en inmiddels rocken zij samen de dansvloer met een combinatie van funky beats, zwoele vocals, diepe bassen en bijpassende disco-moves. Go get your move on!`

Koop je ticket!
20 JUNI - 18.00 uur – 19.00 uur

Robin Borneman

20 JUNI - 19.00 uur - 20.00 uur

Pepper & Mind

Pepper & Mind is een frisse funk-rock band uit Oss en Nijmegen met invloeden van Arctic Monkeys en Red Hot Chili Peppers. Uniek aan de band is de combinatie van een zangeres en zanger, een swingende saxofoon, funky bas, groovende gitaar, strakke drumbeats en energieke, maar vooral explosieve gitaarsolo’s.

Koop je ticket!
20 JUNI - 19.15 uur – 20.15 uur

Goom

GOOM zet een geluid neer waar je tegenaan kunt leunen. Met hun loodzware gitaarwerk, stuwende baslijnen, beukende drums en rauwe zang klinkt de band heavy en overrompelend. Maar wie verder luistert, ontdekt dat de nummers allerlei subtiliteiten en gelaagdheid bevatten, zonder afbreuk te doen aan toegankelijkheid, heaviness en groove. Tijdens de time-out van hun band ZEUS besloten Roy Jansen en Paul Jansen (geen familie) een lang gekoesterde wens uit te laten komen: spelen in een powertrio. Over de perfecte derde man hoefden ze niet lang na te denken. Beide muzikanten waren al langer gecharmeerd van de zang- en baskwaliteiten van Erik de Vocht, die ze tijdens zijn tijd bij Astrosoniq goed hadden leren kennen.Na wat gezamenlijke uurtjes in de repetitieruimte was GOOM een feit. Debuutalbum Solar Motel kwam op 16 april 2015 uit bij RVPrecords en werd gepresenteerd met Karma To Burn als special guest. Het album werd lovend ontvangen door o.a. magazine Aardschok.

Check ze op Facebook
20 JUNI - 20.00 uur – 21.00 uur

Luke Jackson (UK)

RaafFESTein goes international! Luke is een jonge Roots Singer/Songwriter uit Canterbury, Kent, die al meerdere malen genomineerd is voor prestigieuze Britse muziekprijzen waaronder tweemaal voor de BBC Radio 2 Folk Awards. Met zijn stoere, onderscheidende stem en de zoete live gitaar-stijl, is Luke een boeiende en zelfverzekerde live performer. De afgelopen jaren heeft hij een stevige reputatie opgebouwd in het Folk & Roots circuit. Na twee succesvolle tours in Schotland, ondernam de jonge Brit onlangs zijn eerste tour door Europa langs België, Nederland en Duitsland.

Bezoek website
20 JUNI - 21.00 uur – 22.00 uur

Björn van der Doelen en Allez Soldaat

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen besloot op 29-jarige leeftijd te stoppen met voetbal. Deels omdat hij de voetballerij moe was, deels om zich meer te kunnen richten op een gezin en een muzikale carrière. In 2006 werd die muzikale carriere voorzichtig ingezet met culthitjes Bende Mal en Nijmegen. Maar in 2009 barstte het muzikale avontuur pas echt in alle hevigheid los. In 2010 nam hij met zijn eigen band Allez Soldaat zijn eerste album op. De band werd datzelfde jaar nog uitgeroep tot Beste Dialect Act van Nederland en een jaar laten werd het nummer Heul Gevecht uitgeroepen tot Brabants Moiste Lied. Het laatste album van de Brabantse singer/songwriter, Caballero zonder filter, werd lovend ontvangen door onder andere het vooraanstaande muziekblad OOR: “Goudeerlijke liedjes in zijn eigen dialect, een Nederlandse Americana-artiest van formaat. Goede teksten en een grootse begeleidingsband.” Maar ook 3voor12 sprak vol lof over de oud-voetballer: “Hij onderscheidt zich met een oprechte sound op een krachtig album.”

Bezoek website
20 JUNI - 21.15 uur – 22.00 uur

Bootleg Betty

De dames van Bootleg Betty deinzen er niet voor terug om je met hun songs alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuren ze hun meerstemmige mix van rockabilly, country en rock-‘n-roll op je af. “Wie denkt van doen te hebben met lieftallige vrouwen met geknepen stemmetjes en liefdevolle teksten komt bedrogen uit, want Bootleg Betty is een band met kloten, doordrenkt met whiskygeuren en omhangen met sigarettenrook”, aldus Rootstime.be. Het resultaat is te horen op hun debuut-ep Left the Barn die is uitgebracht op het kersverse label
Kroese Records, onlangs opgezet door platenzaak Kroese. Bij de officiële release op Record Store Day 2015 was het de best verkochte plaat van de dag, de ep trad de vinyl top 50 binnen en de band was te horen op 3FM en de 3voor12 Luisterpaal. De uitverkochte releaseshow een week later in Nijmegen vormde de aftrap van een tour langs zalen en festivals. “Het vijftal zomerse liedjes van deze ep straalt niet alleen ongebreidelde dikke pret uit, maar garandeert ook een boel liveplezier”, aldus KindaMuzik. “Bootleg Betty heeft met Left The Barn een visitekaartje afgegeven om trots op te zijn. In een overvol poplandschap is het moeilijk om op te vallen, maar dit getalenteerde Nijmeegse vijftal heeft alles mee”, zegt 3voor12 Gelderland.

Bezoek website
20 JUNI - 22.00 uur – 23.00 uur

Rex Pharao

Singer-songwriter duo bestaande uit Robin Borneman (Dearworld) en Merijn van Haren (Navarone). Eigen liedjes met prachtige meerstemmige zang. Check it out!

Check ze op Facebook!
20 JUNI - 23.00 uur – 0.00 uur

The Punk Ass Ninja's

The Punk Ass Ninja’s zijn vijf muziekmalloten die elke twee weken in het repetitiehok helemaal los gaan en zichzelf even verliezen. Ze spelen de nummers die ze zelf gaaf vinden: covers van onder andere, Rage Against The Machine, Foo Fighters, Alice In Chains en Pearl Jam bijvoorbeeld. Ze hebben daarmee in het verleden al opgetreden op Stockrock, Rock op de Keien, De Rockronde en vele andere plaatsen en daar een fantastische vaste schare fans mee opgedaan. Met de nieuwe demo op komst hopen ze een nieuwe stap te zetten. Meer optredens, meer mensen blij maken
met hun muziek en ook vooral: hun energie. Het is Ninja-time!

Bezoek website!
20 JUNI - 23.30 uur – 1.00 uur

Skalala

Skanking Party band Skalala is 8 koppige energieke ska-band uit Rock City Eindhoven en omstreken. Skalala speelt een zeer opzwepende mix van ska-klassiekers en -bewerkingen van bekende hits. Snel, strak en super dansbaar: zo dendert Skalala over het podium. Bij een optreden van Skalala kun je niet stil blijven staan. En zo gek is dat niet, want ska is energieke muziek en zorgt gegarandeerd voor een kolkend evenement. Ultieme party muziek dus, en daar krijgt niemand ooit genoeg van. Na Skalala ben je gegarandeerd uitgeblust. En gewoon, omdat ze graag het podiumbeestje met Skalala uithangt, komt Eefke Boelhouwers ook even langs om een verrassende act te verzorgen. Ook voor de bandleden is ze een zeer welkome frisse aanvulling. Nu horen we je denken: Is dat niet die meid van… Jazeker dat is ze! Eefke presenteert bij Omroep Brabant uitzendingen voor radio en TV.

Bezoek website!
20 JUNI - Verspreid over de avond

Ravensteinse feesttent

Verspreid over de avond diverse optredens van eigen bodem:
– Nostalgische Kinderdisco met ‘huis’-DJ Wim
– Plestieke Elvis
– DJ Aike Bakker
– DJ Niels Rovers

Zondag 21 juni vanaf 11.00 uur

21 JUNI - 11.00 uur – 12.00 uur

Zingende Zinnen

Waar klank en woord samenkomen ontstaat een luisterlied. Een mooi luisterlied is als een gezongen gedicht. Het roept beelden op die herkenning, troost of blijdschap geven. De klanken en woorden voeren in gedachten naar een bepaalde tijd en plaats, of herinneren aan een dierbaar persoon. Een luisterlied verstaat iedereen anders, en dat is ook de kracht ervan. ‘Zingende Zinnen’ verzamelt Nederlandstalige luisterliedjes uit verschillende decennia en brengt ze (opnieuw) onder de aandacht. ‘Zingende Zinnen’ bestaat uit Wesley van Bergen: zang, gitaar, basgitaar en verhalen en Remco van Zandvoort: toetsinstrumenten en achtergrondzang.

Check ze op Facebook!
21 JUNI - 12.00 uur – 13.00 uur

DJ Slinger

Dingeman Knaap is vanuit zijn passie voor muziek begonnen met het draaien van muziek in de lokale bar/disco met feestmuziek en de top 40 van toen (jaren ‘80/’90).
In de jaren die volgden, lagen de uithoeken waar hij mocht draaien in Nederland, net zo ver uit elkaar als de genres en het bijbehorende publiek. Het leukste vindt Dingeman de uitdaging om in te spelen op de wensen van het publiek. Honderden keren heeft hij al opgetreden en mooie avonden verzorgd voor tevreden opdrachtgevers. Van feesten in grote tenten tot back to the 70’s party’s, bedrijfsfeesten, bruiloften, zakelijke recepties of examenfeesten.

Koop je ticket!
21 JUNI - 13.00 uur – 14.15 uur

eXpats Big Show Band

Inmiddels is de eXpats Big Show Band een begrip: een ijzersterke showband bestaande uit maar liefst twaalf blazers, een combo en zang. De wens om grenzen te verleggen brengt de muzikanten van eXpats bij elkaar. De lol van het muziekmaken staat voorop bij deze enthousiaste groep, dat voel je vanaf het begin van ieder concert of optreden.

BEZOEK WEBSITE
21 JUNI - 14.15 uur – 14.45 uur

Luke Jackson (UK)

RaafFESTein goes international! Luke is een jonge Roots Singer/Songwriter uit Canterbury, Kent, die al meerdere malen genomineerd is voor prestigieuze Britse muziekprijzen waaronder tweemaal voor de BBC Radio 2 Folk Awards. Met zijn stoere, onderscheidende stem en de zoete live gitaar-stijl, is Luke een boeiende en zelfverzekerde live performer. De afgelopen jaren heeft hij een stevige reputatie opgebouwd in het Folk & Roots circuit. Na twee succesvolle tours in Schotland, ondernam de jonge Brit onlangs zijn eerste tour door Europa langs België, Nederland en Duitsland.

Bezoek website
21 JUNI - 14.45 uur – 16.15 uur

In My Tree

In My Tree is een band uit Oss, Noord Brabant. Begonnen als een songwriting duo, maar inmiddels uitgegroeid tot een zeskoppige band. Hun muziek laat zich omschrijven als Americana. Momenteel wordt er de laatste hand gelegd aan het tweede studio-album, dat in het najaar zal verschijnen.

Bezoek website!
21 JUNI - 16.15 uur – 17.30 uur

Rundfunken

Vroeger, op de achterbank van je vader’s auto, klonk er nog gewoon goeie muziek uit de mono speakers. RUNDFUNKEN laat die tijd herleven. Van piratenhits tot slijpers en duistere disco: zo lang het maar puur is. Nostalgisch en helemaal van deze tijd. Dát is RUNDFUNKEN!

Check ze op Facebook!
21 JUNI - 17.30 uur – 19.00 uur

Strike2

Allround covers. Pop-Rock covers. Hoe je het ook wilt noemen, Strike2 uit de omgeving Oss is een pittige coverband met een eigen ‘stoere’ sound! Vol enthousiasme en met een overdosis aan energie nemen ze je mee in een muzikale trip door de laatste 4 decennia! Van AC/DC via Queen naar Avicii, en van de klassiekers uit de 80/90′s, via rustige ballads, naar medley’s en mash-ups. Zet deze vijf vrienden op een podium en het resultaat is een ongeëvenaarde liveshow met veel interactie met het publiek, waar de muzikaliteit, de energie en het entertainment vanaf spat! Strike2 voelt zich overal thuis. De band is bekend en gewild in feesttenten, kroegen, studentenfeesten, bruiloften en festivals. Strike2 speelde in een volle 013 in Tilburg (2x), een uitverkochte Effenaar in Eindhoven, de Heere van Amstel in Amsterdam en stond in het voorprogramma van Kensington.

Bezoek website!