IMG00143

Laatste borrel

Dat Raaffestein definitief is gestopt, is geen nieuws meer. Toch nog even een berichtje. We drinken op zaterdag 17 juni 2017 met alle vrijwilligers een laatste Raaffestein borrel. Heb jij één of misschien wel alle edities meegeholpen? Dan nodigen we je uit om een laatste keer op de derde zaterdag van juni (‘onze datum’) een borrel te drinken. Samen met alle anderen die zich hebben ingezet voor Raaffestein. Op zaterdag 17 juni 2017 om 15.30 uur trakteren we je op een drankje bij De Keurvorst. Bovendien krijg je een vrijwilligersshirt van één van de edities als aandenken mee.

Materiaal overgedragen
Raaffestein had nog wat materiaal in bezit wat we in 5 jaar Raaffestein bij elkaar verzameld hebben. We hebben al dit materiaal overgedragen aan andere Ravensteinse verenigingen; Scouting Ravenstein, Madhouse, Sungrooves en JWR. Zo heeft bijvoorbeeld ons prachtige vormgevingsmateriaal, een groot aantal banieren en wat gereedschap een mooie bestemming in de gemeenschap gekregen. De hangtafels en biersets (tafels met banken) die de afgelopen veelvuldig zijn uitgeleend, hebben we overgedragen aan Scouting Ravenstein. Via info@scoutingravenstein.nl kun je het lenen van dit materiaal aanvragen.

Bedankt
Wat overblijft zijn prachtige foto’s, mooie muzikale herinneringen en fijne vriendschappen. Een diepe buiging naar onze vrijwilligers, bezoekers, sponsoren en artiesten. Bedankt!